Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday - bff


Such a memorable day!!

Monday, November 7, 2011

Aidiladha

Selamat menyambut aidiladha!

Sorry this post came a bit late. Baru balik dari kampung semalam. This year turn untuk korban di kampung. Meriah jugak la since hampir semua adik beradik belah umi ada. Bezanya ngn raye kat JB kalau kat kg sembelih lembu dpn umah, atuk yg akan sembelih then org kg same2 tolong kerjakan lembu tu pastu masak2 buat kenduri sikit. Kalau kat JB lembu nak korban tu my dad buat kat masjid jer. Pastu amik bahagian sendiri bwk balik umah. Tapi baik di JB atau di kampung dua2 i hepi jer..next year ade satu kg lagi kottt nk kena balik...hihii..

Gambar xleh upload coz upadate dari ipad je. Later2 la. Selamat bekerja pd yg dah naik keje ari ni, like me :(