Sunday, August 7, 2011

=)

Masuk hari ke7 puase dah. Tapi cuma dpt puasa 1st day hari tu je sambut Ramadhan. Hari ke2 dan seterusnya cuti. Terawikh masih belum dpt buat lg. Mengaji Quran pun belum mula (camne nk khatam???) dah beriya download Quran dlm ipad so senang baca. Rasa2 kalau sampai hujung Ramadhan bernasib baik x period maybe boleh sempat khatam. Boleh kejar lg ni. Semoga dipermudahkan.

Kerja agak tidak busy skrg. Boleh buat2 busy je. Ada sedikit kerisauan melihatkan sales this year, tapi xpe lah teruskan usaha. Masih ada masa lagi nk reach target. Eh ni bkn MLM yer. Hihiii.

Kehidupan harian berjalan seperti biasa. Umi dan abi pun dah pulang dr mengerjakan Umrah jumaat hari tu. Alhamdulillah semua selamat dan sihat. Berharap sgt semoga apa yang dirancang berjalan lancar. Kena doa banyak2 ambil berkat bulan Ramadhan ni. Banyak perkara dlm pikiran. Risau sebenarnya. Masih perlu berbincang dan berbincang lagi. InsyaAllah, paling penting apa niat kita sebenarnya. Kalau niat jujur dan tulus, insyaAllah akan diberkati dan dipermudahkan, x gitu?

2 comments:

Nanak said...

jgn lupa jemput ok..slmt bpuasa dear :)

Ms. Omey said...

Jmput pg mn yeaa..eheheh..tq dear!