Friday, July 8, 2011

TGIF

Ok no comment la pasal BERSIH. Biar la my blog ni suci dari isu politik kita citer gossip artis je. Sekarang ni i dok update blog dr ipad tp macam bangang giler pasal banyak benda dia x bole nk support. Nk upload gambar x boleh. Nak buat tulisan kaler2 change font pun x reti. Haaa ambik ko sume entri sepesen jer. Tapi takat nak membebel2 syok sendiri tu boleh lg la.

Jailbreak my ipad? Belumm lagi beb. Tak tau nk buat tak. Bajet mcm byk duit xnk lah apps free boleh beli je kann?? Tapi kan i pikir i patut beli ipad 32g. Bukan la kate 16g x cukup. Ok je cuma klu lg besar lg best especially i have soo many pics yg i x bole nk letak sume dlm ipad due to the small size of storage.

So happy weekend peeps. Have a good one! Tak kisah la ada yg nk pegi ikut perhimpunan bersih ke hape sekali pun. Everyone has their own right to choose their side. To believe what they want to. I have mine, and u also have yours. Just pls, BE WISE! =)

1 comment:

Nanak said...

i choose to stay at home this weekend..FYI, KK jem teruk since morning..huhuhuh..