Sunday, June 5, 2011

Random



  • Will be away for almost a week. Eh bukan pegi becuti ye. Out station ke pantai timur. Keje beb. Cari makan nak teruskan kehidupan. haha. 1st trip to east coast this year. Tu pun tangguh dari awal tahun hari tu. Haihh. And next week probably ada trip to North. Penang! Yay! 
  • I got a present! Dari sape lagi kalau bukan the best parents in the world y'alllll. Dah order thru online and should be delivered by next week. Really2 cant wait!! Benda apekah?? Nanti2 lah reveal ye..it's white in colour..opss..my **** cepatlahh sampaii.
  • Went to Ariani yesterday. Tengah sale la konon so saje pegi. Tak penah beli tau tudung Ariani before. And i was quite surprise with the price. It's not that cheap you know. Maybe ade lah some yang murah2 jugak tapi yg i browse and berkenan semua 100++, 200++ & 300++ (salahkan taste sendri patutnye). I was like, helloo mark up price ke hape tudung sampai harga camtu. Tapi beli jugak (sambil pejam mata). Guess that once in a while, there's nothing wrong to splurge ur money and buy something for urself right? Masalahnya, once in a while ke ko nii??
  • Totally, totally broke. With those trip to Australia and Cambodia in the same month. And mum boleh ajak ke Jakarta lagi this July (omigod, how i'd love to!). Tapi xpe lah, at least dpt gain some experience. And it's priceless. And rezeki tu masih ada sebenarnya. Err...hello ASB, i promise i'll double up the saving amount next month ok, next month! I feel guilty kalau x dpt save up to the amount yg i dah allocate kan every month. And i never fork out my money there. Mane lah tahu simpan tiba2 1 day the amount reach 1 million ke..haha berangan.
  • I still x amik lg my camera that i left in Royal Brunei plane *sigh*. Nak pegi Singapore amik pun malas. Nasib baik kot x tertinggal kat Melbourne.
  • Lately, saya sangat2 gembira dan berada dalam keadaan riang. haha. Gedikss. Syukur, Alhamdulillah. My happiness counts too, no? I'm not fully recovered from the 'trauma'. It's still hurts. But in a way, i just feel very grateful for the life i have now. 

4 comments:

mrs.spicy said...

heheh..buzy ok u ni..berjalan jer..baguslah u dah happy

Ms. Omey said...

heheh..penat gak sbnrnye coz smbil jalan kena keja..

Qimie said...

jd ke dtg jkt july nih?

Ms. Omey said...

Xsure lg dear, x berani nk beli tiket awal2 kang burn lg...