Sunday, June 12, 2011

penantian adalah satu penyiksaan


Ok i have a confession to make. I tengah menunggu ipad 2 yang di order online kat web apple store. Order has been made on 30th May after i balik Kemboja hari tuh. Actually kalau order online barang apple yang lain macam ipod or mac book ke yang ade stok tu 3-4 days dah boleh sampai. But ipad 2, sampai sekarang pun demand still over supply so they estimated 2 weeks for the item untuk keluar dari stor. Tu baru nk shipping then another week to reach the customer. Seksa dok nunggu? Tapiiii kalau nak beli kat Malaysia pun nak kena beratur dari midnite before kedai bukak baru boleh dapat. Tu kalau nak beli kat apple store mcm machines tu lah kalau nak carik kat low yatt tak sure plak i. And bukan everyday ade tau. Kena update dgn kedai, biasa every weekend baru sampai stok. Plus i kat JB bukan kat KL tu. JB lg lah susah orang Singapore pun nak beli sini coz apple price here is cheaper than there. Dah selamat dah beli online pun. Cuma nak tungguuuu jer. Earliest by tomorrow kot baru sampai. Hopefully takde delay sangat lah. 


p/s: I got back my camera that i left in the Royal Brunei plane! yayyy!! Boleh upload gmbr vacation pasni ;)



No comments: