Tuesday, November 30, 2010

pissed off

Some people just dont get it.
The dont act, dont think the way they should.
Ko tak boleh paham ke perasaan orang lain?
Tak boleh ke if you just STAY AWAY from other people's life?
Especially in this kind of situation when you should know you're definitely not her fav person.
Past is past i know.
And i happily move on with my life now.
Even happier than before.
Kenapa la nak MENYIBUK jugak nak menunjuk-nunjukkan diri tu haaa??
Even if it's not with me tapi wehhh family aku pun takde kena mengena langsung ngan ko.
Dari dulu lagi. Serba-serbi nak menyemak nak menyibuk.
Kadang-kadang rasa benda tu tak perlu kot. Entah ape2 entah.
Ingat orang suka ke?? Menyampah gila babi tau tak.
Tapi malas la nk cakap. Diamkan aje. Padahal masa tu your boyfriend's still mine. Haa..ambik ko.
Tapi semedang aje ko nak menyibuk dalam segala hal.

Tolong ahh. Banyak lagi keje lain nak buat benda lain nak kena pikir ni.

Pls remember this, even if you dont have yours, I have a reputation, image yang i kena jaga and pikirkan before i do something bad that can destroy it all. Kalau aku, dengan status aku sekarang boleh profesional, ko jangan nak membodohkan diri ko lagi boleh tak? If you smart enough, you wont mess with me. Kalau smart lah.

And of all thing, YOU should know what should be done long time ago when you make the decision. A wise action that im waiting for. 

1 comment:

amiza said...

sabar ye omey..take a deep breath!!