Saturday, October 23, 2010

Some news from Ho Chi Minh City

1. Im broke. Totally broke. Shopping in Vietnam is sooo exciting. Plus my hotel location is just in front of the Ben Tanh Market (thanks dad!). And every nite dekat jalan depan hotel ni ada night market that open till 1am. So that's my main activity in Vietnam, shop till broke. It's double broke actually. Because i just came back from Milan last week, remember? Checking my bank account balance will be a disaster for now. Like, where all the money's gone???

2. Mum lost her purse at night market yesterday! So sad. Masa tengah pilih2 barang, tiba2 ada sorang old lady datang menyelit in our group and buat2 sibuk memilih. We suspect her. Coz gaya dia memang tak macam nak membeli sibuk langgar barang sana sini. Tiba2 dia blah camtu jek. And when we about to pay baru my mum sedar purse dah takde. I pegi round jugak kot2 boleh kejar. But to no avail. Ada few hundreds USD dlm tu and credit card lah yang banyak. Send report malam tu jugak. After that terus kitorang yang lain berjaga pegang handbag masing2.

3. Shopping with girls are so much fun. I went holiday with some of my colleagues as well. We go crazy at Ben Tanh Market. Masing2 kecoh and sibuk nak carik kain paling cantik. Hahaha. Sorang beli ni yang lain pun ikutt jugak. Kitorang siap tempah jahit baju lagi. I tempah 1 kurung moden dan jubah. The charge is reasonable lah. Quite cheap pun compare to Malaysia. And jahitannya pun cantik. I didnt believe at first bila kedai tu cakap boleh amik upah jahit. Baju kurung, moden, dress, jubah. Boleh siap dalam masa sehari!

Ok, im leaving now. nak check out, lunch and going to airport.  Cant wait to be at home.

P/s: I MISS YOU :)

No comments: