Wednesday, October 6, 2010

Blogging from Doha Airport, Qatar

At Doha Airport right now. Transit for 9 hours before boarding to Frankfurt. We decided just to stay at the airport. Nanti transit balik Malaysia baru keluar town check in hotel and round town. Masuk Qatar kena ada Visa tapi on arrival pun boleh. Have to pay USD27 per pax for visa. For tonite mmg lepak kat airport jelah. Time kat Qatar now is about 2am but since Malaysia dah pukul 7 tak rasa ngantuk pun.

On previous flight i spent 7 hours tu tido most of the time. Try to watch some cartoons and play some games tapi terlelap jugak. And based on my current mood i tak rasa i akan ambil byk gmbr for this trip. Nak keluarkan camera pun malas okeh. Dad's DSLR mmg dlm beg jelah.

Im quite nervous pasal keje kat Frankfurt ni nanti. Pasal nak pegi jalan xde masalah. Pegi Milan lagiii la ditunggu2. hihih. Tapi yang lebih penting keje kena ada hasil. Baru hati senang dan tenang.

Owh, i met someone masa kat KLIA tadi. To you, thanks for coming all the way and spend your time. Walaupun cuma dapat jumpa sekejap je.

Ok till then :)

1 comment:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

selamat pulang nnti..
n selamat bekerja omey.

yang penting shopping.. omaigod.