Sunday, August 1, 2010

lovesss

Walaupun hari ni hari Isnin tapi takde masa nak bermonday blues ke apelah. Kerja di opis adalah sangat banyakkkk. Tapi ada masa pulak bukak blog. ngeh ngeh.  Please allow me to have this 15 minutes excuse okeh. Pasal kepala otak dah berpusing mengadap keje tuh. Ada sebutharga due next week lagi. Some more i'm fasting today. Tak, bukan puasa sunat. Apparently, i masih belum habis ganti puasa. hikhik. Sebenarnya macam ingat-ingat lupa dah abis ganti ke belum. Macam dah abis ari tu tapi macam belum so to be safe puasa jelah lagi. Kalau rajin nak sambung lagi sehari dua, kalau malas tunggu masuk Ramadhan jelah jawabnya. Macam yakin sangat dah abis ganti jek. Tapi last year memang i cuti puasa boleh tahan jugak banyak hari.

Got to continue my work peeps. Oh btw i'm taking a leave tomorrow. Yeah cutiiii. And tomorrow the whole family will be going to Universal Studio, Singapore. It's kinda hard to arrange some time that all 6 of us are available but finally berjaya jugak plan ni. Even earlier plan nak stay 1 nite kat Resort World but then we decided 1 day would be enough. Abis jalan balik tido kat umah je. Just wait for my update ok.

Love u all.
haha tetiba gatal pulak nak letak love love nih
That explains tajuk yang takde kena mengena langsung ;)

3 comments:

Nanak said...

amik studio photo ke dear? bestnya..kami tatau bila nak dpt cari hari yg semua ada..huhu

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

love..love ni..
ade pape ke? ahakss..ahakss

Ms. Omey said...

mmg ada ape2 lah linda..hikksss