Tuesday, June 22, 2010

Kenduri Kawin


Just wanna share some of pics taken during majlis kahwin my cousin. Since it was taken with dad's dslr. Gambar cantik. Tak payah edit2 pun. Kot muka tak licin berminyak pun boleh nampak jelas. Hahah.Some more my dad baru beli digital flash untuk lebih mencantikkan gambar. Tapi bak kata my brother masalahnya kalau objek yang diambik tu tak berapa nak cantik sangat. Huhhh. 

sebenarnya pic ni nampak perut buncit. camera trick je tuh
. hahaha. but i like. bukan like part perut. 
like pasal ni gambar dengan adik kesayangan.

pic ni diambil oleh my 2nd bro yang claim dia ada skill photography. bluwekkk.

candid

me and mum :)

kami lagi

5 of us. dad tengah amik gambar. 

P/s: Tahniah for my friend Nurhasanah yang baru kawin. My ex-schoolmate masa kat STF dulu. Seriously i memang nak pegi your wedding dear. Since lamaaa giler dah tak penah jumpa. Tapi takde rezeki :(

8 comments:

fabulous.farah said...

hahaha..omey, kalo u xcakap xnampak pon buncit~

amiza said...

lawa baju..beli kat jakarta ehh??

Nanak said...

perut aku lg buncit bebeh..huhuhuuu

Ms. Omey said...

farah: x perasan eh? nyesal la ckp..heheh

miza: yup kat jakarta tp bandung pun ada jual

nanak: hello, u're a mum (of a cute boy) now ok?! huhuh..

aRi sHu said...

dear..is that ummu fatiah? ur sis ke?

Ms. Omey said...

ummu atiah. my sis. nape u kenal ke?

aRi sHu said...

ha yes ummu atiah, sorry..dia sama skolah dgn i msa secondary. but diff class. nnt kem slm dia..

Ms. Omey said...

oh keciknya dunia. nanti i tanya dia yer :)