Thursday, June 3, 2010

ANYONE INTERESTED TO BUY JAPANESE COTTON?



Update: I dah open blog tu. Pesal sengal entah wat blogshop pastu private plak. Hih.


Hi peeps. I have few pcs kain pasang Japanese Cotton untuk dijual. Jual yer bukan bagi free. hukhuk. And besides that i ada ready made kebaya sulam/ lace. Juga untuk dijual. Stok adalah limit. Apa yang i sempat pilih masa di Jakarta itu jelah yang ada as i personally pegi kedai and pilih design yang i berkenan. Anyway, i dah create another blog for this purpose. Kindly please browse my new blog yang i create purposely untuk apa-apa lah yang i nak jual or let go. So just click the link below:




Thank you
Thank you
Thank you


P/s: Semua orang mesti happy2 kan hari ni Jumaat. And today i cuti! 
Ok tak cuti sebenarnya kena wat keja kat rumah. 
Selamat berhujung minggu semua!

6 comments:

aRi sHu said...

morning dear..i pun cuti arini..yeeeehoooo..

btw, my blogshop ni utk invited readers only ke??

Afzan Aini said...

omey blog ko tuh utk invited readers je. aku nk tgk...add la aku. afzanaini@gmail.vom

Ms. Omey said...

sorrryyyy silap setting plak

adilah said...

salam sis..
memandangkan ni the latest post..
sy nk tanya, gigi yg kena cabut tu, gusinya tak sakit ke bila braces dipasang ye? bila pasang braces,gigi kan bergerak..hrp dpt jwb cpt sbb i'll be getting my braces this 22 june.tq =)

Ms. Omey said...

adilah: im not sure about ur case but i just refer tu mine yeah. i cabut 3 btg gigi, set 2 appointment for that. gap each appointment dlm seminggu. so dah seminggu selesai cabut baru set appointment pasang braces takdelah pas cabut terus psg. sakit cabut gigi 1,2 hari dah hilang. tmpt yang cabut tu dah tak rasa langsung bila pasang braces. pasal gigi bergerak tu..ermm..tak la rasa pun movement tu actually..masa awal2 pasang je cam susah sikit. after 2,3 weeks dah tak rasa ape. ok miss adilah, hope this answered ur ques.

adilah said...

ok,thank u very much..jwpn yg sgt puas hati..thanks again.. =)