Thursday, May 6, 2010

SK II Pitera

Lately i've been complain a lot about my skin. Seriously. Like, tiap-tiap hari kalau tengok cermin rasa macam dah tak kenal dah muka sape tu. Ok, melampau. Tapi pernah tak u all rasa depress tengok magazine muka semua lawa-lawa takde sebiji makhluk asing pun kat muka then putih gebu pulak tu. Bila tengok cover magazine terus cakap "eleh boleh la gambar photoshoot dah kena edit dah semua tu" * Padahal dalam hati jeles sebenarnya. huk huk. 

So pasal dah depress sangat dengan kulit muka sendiri, semalam pas balik keje terus pegi Metrojaya nak beli SK II. Gigih tak???


I penah guna produk ni sebelum ni. Tapi after 1 bottle stop pakai pasal gatal nak guna produk lain. Sekarang teruja nak pakai balik pasal ingat masa pakai dulu ada kawan2 kata puji. 2 orang je pun sebenarnya yang puji tu. The price is RM199 for 75ml and RM356 for 150ml. I beli botol kecik je. Tak mampu suka nak beli produk skin care yang besar sangat. Lagipun yang kecik pun boleh tahan sampai 2,3 bulan pakai. 

Still keep the old bottle




We'll see the results lah nanti yer!

5 comments:

~ As ~ said...

tp babe, mmg betul pon, dlm mag tu dah edit, mmg la nmpak gebusss je...eehehehe

fabulous.farah said...

amik gambar sebelum dan selepas zoom sket.hehe
baru nampak perubahan

ElyaElmo said...

pakai sk2 yeh??
orang kata bestttt:D
dear..sila ambil award disinii tau :)

Nanak said...

mmg gigih..nti bgtau hasil k..
aku dah lama tak tgk cermin..sgt hodoh dgn muka mcm zombie ni..

Ms. Omey said...

As: yup btul, tapi maybe kat luar pun muka diorang mmg cantik, flawless. drpd gambar i edit pun tak cantik2 jugak..heheh..

Farah: part zoom gambar tu yg ngeri tuh..hehe

Elya: thanx babe. nanti i singgah k :)

Nanak: dear, muka u sgt takde masalah tau!