Sunday, May 16, 2010

BRACES UPDATE

Went for a check up yesterday. I was kinda excited because on my last check-up my doc told me that this month could be my last ortho review and after this we may just set up last appointment to remove the braces. But NO. It's not going to happen that way. I still have to endure another 2 months before another ortho review and we'll see the results from the review first before deciding the right time to remove the braces. ohh harapan palsu rupa-rupanya..urghhhh...tension.


I set up my next appointment on 7th August (few days before puasa)  dengan harapan if it's last month review than i can remove the braces perfectly few days before hari raya. woww. Actually i rasa gigi dah okey dah pun dah rata je semua. But maybe from  the doc point of view masih ada tak kena lagi kot. 


So i'll be appointment free for dentist check up next month. Since i estimate there'll be only another 3,4 appointments i paid quiet large sum on my last visit.  Remeber this entry that i wrote masa awal2 pasang braces dulu? I mention about the cost which is RM3,500 (among the cheapest i can found in JB). Because the doc told me i kena pakai setahun setengah i estimate monthly i kena bayar dalam RM100 jer after dah tolak the large amount of deposit. Itu in schedule lah. In reality sebenarnya ada jugak time datang monthly check up i didnt pay anything at all. Heheh. Tapi klinik ni okey. Diorang tak kisah sangat pun. Now i just have balance about  400 only to pay. So i think i'll hold it till my last appointment.

So for those yang ada plan nak pasang braces, pegi pasang cepat2. Jangan tangguh2. Dont be like me. My mum urge me to wear braces since masa i sekolah lagi. Sampai masuk U pun my mum pujuk lagi. (Masa tu siap offer fully sponsored lagi, skang dah keje tak offer camtu lagi lah..heheh) Tapi i tak nak pikir pasal nak kena pakai lebih setahun. Kenkonon leceh lah tak cantik lah. Bila dah tua baru rasa macam nak pakai. Rasa rugi pulak. Terus pikir nape la aku tak buat benda ni 4,5 tahun lepas ke??


Okeh. Sekian update kali ni. Bye2.



p/s: Will be in KL for 2 days..hurmm..

4 comments:

fabulous.farah said...

wah. this year boleh raya dengan gigi cantik~

xpe. at least u pakai jugak.huhu

ederq said...

haha aku pun nyesal x pakai awal2 dulu omey. skrg mcm malas dah. xpela gigi jarang ponnn :(

Ms. Omey said...

farah: hopefully..heheh

derq: gigi ko ok jek. u're still pretty :) tapi aku dulu pasal gigi berlapis so teringin nak gigi rata cantik..hehe..

aRi sHu said...

eh rs mcm cepat je kan u pakai braces dear..this year braces dah x matching2 dgn baju raya lg la kan.. :P