Sunday, April 4, 2010

moody

Tak tau kenapa lah, sejak kebelakangan ni takde mood langsung nak buat semua benda. Pegi keje takde mood. Main game takde mood. Keluar jalan takde mood. Blogging apetah lagi. Terasa down sangat-sangat. Its not good. I know. But i still try to work it out. Try to find enough courage to keep me going. haihh..susahnya la. Kadang-kadang jadi moody pun ada. Nak bercakap dengan orang pun takde mood. Even worse, nak pergi bercuti pun mood tak datang lagi. Another 2 weeks. Barang banyak tak beli lagi nih.

Petang tadi ada appointment braces. Malas gile nak keluar rumah ok!! but since i dah pernah batalkan sekali appointment last week so pegi jugak la kali ni.  


Kan dah cakap takde mood. So kuar rumah nak pakai bedak pun malassss. Lagikan nak ber make-up. Semata-mata nak gi jumpa denstist je pun. Doktor cakap lagi sekali dua review braces dah boleh bukak. Maybe bulan Jun nanti. Cepat betul la. Jauh dari jangkaan awal sepatutnya dalam bulan mac next year. Tapi gigi memang dah rata dan rapat. Let's see the result la nanti. 


2 comments:

Nanak said...

jgn lupa ole2 ya..

fabulous.farah said...

muka u macam sakit omey.huhu