Tuesday, April 6, 2010

Entry Takde Tajuk


Untuk 3 hari ni start dari semalam kena ulang-alik tetiap hari JB - Batu Pahat. Ada exhibition kat ****. Semalam jumpa sorang aunty ni kat pameran tu jugak. Kawan umi. Sama-sama bisnes. Citer-citer la pasal nak pegi London Bookfair ni. Aunty ni sebenarnya pun tak penah pegi Paris lagi walaupun dah few times pegi London. So ajak-ajak la jugak. Ermmm...actually i sooooo want to go to Paris tapi tak tau lah dapat ke tak. Itinerary program pun takde lagi. Tapi cam tak sempat je. Some more my parents dah penah pegi Paris before and not so interested to go there again. Maybe i boleh join other groups je kan? we'll see about that lah. 

Dad suggest kan pegi tempat lain yang tak penah pegi cam Amsterdam ke tapi nak plan tempat lain will take another 2,3 days sedangkan kitorang ada masa dalam 1 week je. Tu pun tak cut lagi days untuk urusan kerja. Nampak gaya cam stay kat London je la. But still, i will have so much places to visit. Nanti mesti macam jakun sikit. haha. Yelah orang-orang yang pegi ni semua dah 2,3 kali pegi London visit bookfair i je pulak first time. Tu pun syukurrrr ada orang nak bawak. Upss i heard dad plans to visit Frankfurt Bookfair end of this year. Any chance maybe??? :p 







By the way, visitor registration for the bookfair dah dibukak. To visit the bookfair require you to register first and get your visitor badge. Kalau register online sebelum bookfair the charge is only GBP25 tapi kalau register during the bookfair you have to pay GBP40. I tak register lagi. Still got plenty of time. 

Ok peeps. Have to go siap2, make-up2 pegi keje..huhu..


3 comments:

amiza said...

omey, you shud go Paris..nice scenary main attraction, Eiffel Tower!!

aNoi said...

omey, aku nk ikut boleh? hehe

Ms. Omey said...

Miza: hopefully i'm going there ;)

anoi: mane bole ko tu dah nak kawin..heheh