Thursday, April 29, 2010

Adamaya???..hurmmm...

Masa awal-awal dulu rasa macam suka je tengok citer ni. Macam best + sweet. Lately ni rasa menyampah pulak. I hate the part Maya boleh pulak keluar dating ngan Dani. Boleh pulak Dani tu pegang2 peluk2 isteri orang??!!! I know itu cuma lakonan but sometimes i rasa ada benda2 dalam drama Melayu ni yang buat rasa cam kurengg berkenan je nak tengok. Memang sangat tak suka sebenarnya kalau tengok isteri orang/ suami orang buat camtu kat belakang2. 


Walaupun Lisa Surihani tu jauhhhhhh lebih cantek  tapi tetap jugak nak upload pic diri sendiri jek!


Happy Friday peeps!! ;)

7 comments:

aRi sHu said...

yess i sgt2 sokong..i menyampah gila kat maya skrg..n now i suka tgk diana amir plak..hehe..

minona amar navi said...

bile tgk cite 2, terase mcm budus je..
ade ke isteri yang mcm 2? after that perfect, lovely husband? so insane!!!!
ase mc x sangup je tgk cite 2 lg sbb sakit ati..hohoho

wuzz_in said...

Serius omey!
Aku naik mencis tengok maya itu. Takde lah, laki dah lah hensem, kaya, alim ler jugak..bley dia bagi lelaki lain pegang2 dia.eeiyy..marah aku nengok citer tu..nasib lah takde citer lain time tu. Kalu idak, konpem tak tgk!hehe

fabulous.farah said...

i menyampah jugak tengok part tu..melampau kan. isk.

Ms. Omey said...

shud:
i pun suka diana amir!

umi: yeah, the husband is so perfect n lovely kann...

wazah: hey dear :) skang ni aku dah tanak tgk sangat dah. dah boleh agak ending mesti menyesal gitu..haha


farah: melampau yg amat. curang. derhaka.

Anonymous said...

bentuk muka u dah macam lisa surihani dah ni, cuma dia lg cerah.

Ms. Omey said...

anon: tak lah muka i bulat mane sama..and of course lah lisa tu putih melepak..