Monday, March 29, 2010

Dapat Award!


  1. Thank & link the person that gave you the award.
  2. Pass this award onto bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.
  4. State 7 things about yourself.


Rasa terharu sungguh kerana ni lah pertama kali blog ni dapat award sebegini. huhu. So ucapan terima kasih ditujukan kepada derq dan sirn.






6 orang yang bertuah untuk terima award ini adalah:

Amiza
Purple Lady


7 perkara benar tentang diri saya: 


1. Dalam keadaan sakit hati kat seseorang. Tak bagus, i tau. Tapi pedulik ah skang nak jaga hati orang.
2. Bercita-cita mahu kumpul duit yang sangattttt banyak. Tapi err..tak tau lagi nak watpe ngan duit tu la.
3. Mudah nangis. Mudah terguris perasaan. Sensitif.
4. Teringin nak buat bungee jumping tapi tak tau bila dan kat mane.
5. Tak suka pantai. Even cantik macam mana pun. Rasa kosong dan sunyi.
6. Benci pada orang yang suka memperkecilkan orang lain dan rasa diri bagus. 
7. Tak pandai masak dan tak cerewet pasal makan. Bibik masak pun boleh layan. 


Ok dah tu je. Yang part contact said blogs tu hape entah tak tau..hehe..

4 comments:

PurPLe LaDy said...

thanks you dearie! =)

ederq said...

kenapa tak suka pantai. hehe pantai is soothing. ehhehe for me lah :)

miss b said...

wt lawak omey.. yg no 3 tu, ur supposed 2go 2 d blogs of d bloggers u ks award tu n bgtau dorg u ks award tu.. neway.. wlcome back

Nanak said...

eh, nama i ada la..nti i buat k..tq darling.