Monday, February 22, 2010

Will be away~

Sangat penat. Tapi bukan penat badan. Penat kepala otak memikirkan benda. So tak boleh nak update blog selalu sangat. Kalau update masa emosi tak stabil nanti yang keluarnya semuaaa cerita beremosi..cam dia sorang je ada emosi..eheheh..Ni pun pack barang tak abis2 lagi. Bilik adalah dalam keadaan MasyaAllah. ish ish. Kenkonon weekend nak kemas bilik tapi sudahnya tiap-tiap weekend berangan benda sama. Owh pack barang bukan pasal nak pegi bercuti yer. Nak pegi keje tau tak. I'll be leaving for Terengganu tomorrow. Out station for 3 days. Hari khamis baru balik JB. Tetiba Jumaat dah cuti pulak. ngeh ngeh. 

Okey update sikit pasal braces. On my last sunday appointment ngan my doc. Everything went well i guess. Cuma doc masih tak puas hati ngan movement gigi atas tu so katanya untuk bulan ni selain pasang dawai cam biasa kena ikat getah lagi between gigi. And it's hurt ok!!!! I selalu duk diam-diam je kalu doc tengah wat keje but this time i sempat lagi suruh doc stop. Hihhh..the rubber quite tight jugak so terasa la sakit. Some more bila i tengok balik kat cermin rasa cam weird pulak. Dah la this i pilih warna striking pink. Ermm...




Ok, i have to stop now. Nak sambung pack barang. Till then. 
Lots of love from me :)

2 comments:

amiza said...

seksanya nak pakai braces

ederq said...

omey! dah pandai senyum nmpk gg skrg. nice niceeee