Sunday, February 7, 2010

update saje-saje




Last weekend masa jalan-jalan kat city square i jumpa satu kesai aksesori ni yang jual banyakkk belt cantik. Owh i love it!!! Though jarang jugak i pakai additional accesorry cam belt ni (maklum la malas la katakan). Tapi i sukeee. Cuma macam malas la nak beli banyak macam membazir pulak. I nak kurangkan sikit belanja untuk 2,3 bulan ni. I mean just nak berbelanja untuk keperluan sahaja. Kena save some money untuk pergi bercuti. huhuhu. It's fair la actually. Masa bercuti nanti boleh la shopping puas-puas. 

I just bought one in white colour.

This coming Chinese New Year holiday, i already planned untuk pegi camping. Yes, you read it right. Me going camping. I know, it's soooo not me. Percubaan yang menarik untuk meninggalkan katil besar, bilik aircond untuk tidur dalam khemah. But for just one night, surely i can survive kan??? Hopefully :)

yeahh..mahu camping di tepi pantai

5 comments:

~ As ~ said...

i like clincher too...penyelamat kalau pakai dress agak besar...tp skrang tgah pregnant, stop dl...

Ms. Omey said...

yup agree..kalau pakai dress besar pun bole nampak bergaya.. l

kiva said...

ko nk camping kt ne wei?

PurPLe LaDy said...

i love all the clincher dekat 1st pic tu, especially the purple with big ribbon! suka nyaaaa... brape harga tu omey?

Ms. Omey said...

kiva: kat sedili jek..

p. lady: 19.90 je. very cheap pasal tu i rasa nak beli byk2 tapi taknak membazir plak..heheh