Tuesday, February 2, 2010

scary nite, singapore, india






Saje je nak letak gambar ni. Patutnya tingkap bilik i ni ada langsir tapi bibik cuci pulak. No wonder la petang semalam pas balik keje bibik tanya i takut tak tidur kalau tingkap takde langsir coz dia belum cuci lagi. So i said ok lah takpe. Then bila senja gitu tengok tingkap melopong rasa semacam pulak dengan dah la ada pokok-pokok besar background belakang tingkap tu. And last nite before tido serious i nampak ranting-ranting tu semua bergerak. Scary giler weh. And last nite was a long nite to me. I was sleeping under the duvet all time. 

On a side note: i'm off to singapore this morning to fetch the parents. Yeah they're back from India! I hope they bought something from me. Ok wrong said, i hope they will reach home safely.

Last 2 years in India

5 comments:

Nanak said...

kalau aku, serius tak boleh tido kalao x langsir..pokok2 & ranting tu bgerak sbb angin tiup la..ish!..penakut!

Ms. Omey said...

ko pun tau kan aku ni penakut.dulu mane bole tido kalu ko takde kat bilik..ahaha..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

memang mengerikan yee...
omey dah penah g india..best nye..
ke tak best?? haha

dialicious said...

india best kannnn!i x penah pegi..boleh shopping kain2..

Ms. Omey said...

Linda: india ok la..pegi pun atas urusan keje..hehe

Diah: owh kain2 memang murah kat sana. in fact ada kain kat jakarta/ dubai pun dtg dr india sbnrnya..