Sunday, January 31, 2010

week.end



Dah lama kan tak update blog *sigh*


Banyak benda nak cerita tapi seminggu dua ni perasaan adalah agak sedikit down dengan sedikit masalah. Nak tidur malam pun susah dowh. But being me lah kan, kalau ada masalah, memang orang sekeliling takkan tau. Maybe nampak la tak ceria macam kebiasaan, but i'm not the type of person yang asal ada masalah je nak cerita  or luahkan kat orang. Seriously. Before confide cerita tu kat somebody else macam nak kena pikir sepuluh kali dulu je. Even pada orang yang paling terdekat. Bukan apa, takut sebenarnya, kadang-kadang orang tak paham apa yang kita cakap. Even worse, if our words being manipulate. Tetiba dengar citer orang lain macam terpikir "eh aku ada ke cakap camtu dulu" . Kalau cerita kat orang pun biasanya cuma surface masalah je. Never go into details. Macam cerita kat blog lah. Tu pun kadang-kadang orang assume macam-macam. Terpulanglah.

So apa yang i buat bila ada masalah? Nak kata update blog pun takde jugak. haha. Entahlah. paling-paling boleh meredakan perasaan, menangislah. Sepuas hatinya. Semahu-mahunya. Sendiri-sendiri dalam bilik tengah malam. kalau orang dengar tu scary jugak tuh. Apart from that, cuba menyibukkan diri. Nak distract kan mind dari memikirkan masalah. Tapi tu pun kadang-kadang tak jalan. But anyway, so far im okay. Things are getting better. Takde masalah yang tak boleh diselesaikan kan?

Nasib baik banyak perkara menggembirakan berlaku dalam weekend ni. I'm so happy happy happy :)

On saturday i went to singapore to send my parents to India. They depart from Changi Airport. Seriously it just a trip pegi balik changi airport. Langsung takde temptation untuk singgah round city ke hape. Lama jugak dah tak jalan kat Singapore. Masa krismas pun tak sempat pegi. So pasal takde gi jalan-jalan  amik lah gambar sendiri terkini je yang ada. ceh.


chubby. haha.






As for Sunday. Ceritanya lebih menarik. But i'll keep that till later ok *wink*

Tuesday, January 26, 2010

..........


who knows kan, bila tengah dalam masalah,
here comes the rare and unexpected friend.
the one u'll never choose but you know you dont want to loose.
thanks to you.
you really made my day.
and tell you what, 5 minit yang you buat i ketawa itulah cuma 5 minit yang  i gembira hari ni.
5 minit yang i mampu senyum dan ketawa.
cuma untuk 5 minit itu sahaja.

can i wish for more?
please.


Sunday, January 24, 2010

Belajarlah Menghormati Hak Orang Lain



Actually i've been wanting to write about this for quite some time jugak lah. But i just dunno where to start. What would you do kalau you tau ada orang (read: perempuan) cuba dekati boyfriend/ tunang/ husband you? And she's clearly knows that he's taken. Ok, maybe perempuan tu pikir dia akan dapat memenangi hati lelaki tu. But would it be stupid move to kacau hak orang lain? Kalau lelaki tu pun suka lain cerita. But come on la, that guy just treated you as a friend. Why dont you get a life. Find somebody else that still available. And dont say you didnt know he got girlfriend already please. The proof is landed right in front of you. Tapi kalau masih mahu hidup dalam denial, terpulang. Atau mungkin berharap pasangan you kacau tu takkan kekal lama.


But for me to still kacau lelaki yang clearly got girlfriend and all this while shows how much he loves her, boo to you. It really really shows how pathetic you are. You do have life, aint you?


I pernah jugak sekali dulu, attracted to this guy. But then i didnt know he's engaged. Dia pun tak bagitau. Once i found out, terus tak contact lagi dah. Unless for business matters (we used to have some deals together). 


Kadang-kadang memang ada defence dari perempuan macam tu akan cakap "eh boyfriend u yang terkejar-kejar i, yang cari i" So its better to ask explanation from your man first before accusing somebody else. But that would be totally different kalau lelaki tu dah bagitau dia dah ada girlfriend and you still harassing him!


Persoalan yang selalu i pikir, ada ke perempuan yang bangga bila boyfriend/ tunang/ laki orang lain minat kat dia? Dan seronokkah bila kita yang jadi punca pasangan lain bergaduh atau bertengkar?



Tuesday, January 19, 2010

Snobbish and Rude



Case 1:


I remember once when i asked my brother what type of women will he choose. The answer was simple:


"mestilah cantik". I was like, ok nak yang cantek je? kalau cantik tapi tak pandai, tak masuk U camne?
(pls, pls, DONT be offended people, i'm jusking out of my curiosity)
So he said "kalau tak pandai takpe, boleh belajar lagi or improve kan jadi lebih baik, tapi rupa paras tu something yang tak boleh diubah"


Again, his answer startled me. But well, i hope as he grown up..errr..he will learn more.




Case 2:


The latest season of American Idol had just started. Did you guys watch it? I'm a fan :)


While audition, this one guy was begging all the four judges to say yes. Kara and Randy gave their yes. The other one (cant remember who, said no). So its now left to Simon to decide whether this person could pass the audition or not. This person was like, you know crazily persuading Simon and try to flatter him. But too bad, Simon just sat there and snap: 


"Do you think i will respond to such flattery?"


Clearly he didnt buy it.


Monday, January 18, 2010

Sedih giler



Nothing could describe how i feel right now


Nothing makes me happy anymore


Nothing matters to me anymore


:(

Sunday, January 17, 2010

Monday Blues

Inilah masalahnya bila baru lepas cuti 2 hari yang sangat best sampai tak tau nak buat apa. Sorry, i always get excited bila dapat cuti sabtu ahad. I jarang cuti on saturday. Tu pun my initial plan sabtu lepas was still to go to office and settle some works. But then i thought why not just escape this weekend from all work and fuss. And im glad i did so. Any yeah im all alone by myself. The parents is at Langkawi for work purpose which i should have joined them but cancel it at the very last minute.


The parents not at home = the boss will not be at office = i am the boss. haha no lah. just kidding. Tapi keje banyak seh. And i havent start anything on 2010 marketing plan. And some big events are coming this quarter year of 2010. Ok gonna leave for now. I wish this monday blues would go away and not distracted me from my workload. Oh ya, mahu tengok gambar weekend terbaru? ceh.



benda-benda enjoice semua mesti related to foods. And whats your problem when you whining about you gaining some weight but still have guts to walk into starbucks?

Wednesday, January 13, 2010

weird



Kenapa makin banyak keje, 
makin kurang tido, 
tapi berat badan makin bertambah?????
i gained another 2,3 kgs this week. 
OMG, i have to do something bout it.
Since i'm lack of time to exercise regularly,
 i plan to take diet supplement.





soon ok :)

Tuesday, January 12, 2010

where do i start?



Thinking of decluttering the wardrobe.


But just look at the way mine is now:





*sigh*


I never find it easy to sort my clothes. Even for the ones that i rarely wear pun. I always feel that i need ALL. Macam rasa sayang pulak. And look at what i found in my wardrobe:








Same size and design just in different colour. One of it still got the price tag attached. Padahal beli mid-year tahun lepas lagi kat jakarta. hehe. Impulsive buying sungguh. What do i think masa beli tu eh??? And it must be a long time since i last wear it. Tu tak termasuk pile of kain-kain pasang belum jahit lagi dalam wardrobe. Seriously, either i have to throw out half of the clothes, or i jangan shopping baju untuk this year. But surely i cant go with the latter option kan. hehe. Some more i got trip to Bandung in May. And to few other countries as well. And yeahh..kalau duduk kat Malaysia je tak pegi mana-mana pun still akan shopping jugak kann..so i just have to start sorting my clothes first. Its gonna be one hell of a task.Wish me luck!

Sunday, January 10, 2010

Kau dan Aku



Kau Dan Aku - Aizat

Kau dan aku ,adalah satu
Tak kira apa
Segala rintihan aku ,engkau selalu ada
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa

Chorus :
Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti
Walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti

Semua tak terang di mataku ,walau warnanya menyala
Ingin merasa namun aku takkan cuba
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa

Ooohhh.
Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti
Walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini

Biar sampai akhirnya nanti
Biar sampai akhirnya nanti
Ooohhh..Oohhh..Ooohhh




Tuesday, January 5, 2010

2009


Kadang-kadang dalam kesibukan, ada perkara-perkara penting sekeliling kita yang kita 'lupa' seketika kan? Ada beberapa nilai yang sudah tidak diambil kira. But that's life. You gain some, you lose some. You cant have it all. Past is past. But sometimes, even how hard we tried to forget, why is the past still haunted us? Things i've said that i regret. Things i've done that i wish i didnt. Things that i so badly want but i know i can never have. 


2009 was a very very challenging year to me. From ALL aspects of life. Family, work, relation. At one moment, i almost felt so desperately wanting to get out from all the mess i've made. At one moment, i dont even know how i did survive another day. But yes, i'm still here. And ready to welcome 2010. To embrace every moments of it which are coming.


Keluarga, adik beradik, kekasih, teman. 
They are beautiful people that completed my beautiful life. 



Thank you so much



Monday, January 4, 2010

2010 Insight



I'm back! ahaha tetiba plaks. Maklum lah dah lama tak update blog. But as mentioned before, i've been very very very busy for the past few weeks. Hope its still not too late to wish everyone happy new year. Maybe ada yang rasa tahun baru ni takde apa yang menarik pun but for me, akan ada rasa excitement bila menjelang tahun baru. Nop, bukan excited nak tengok fireworks, countdown atau perkara-perkara seumpama itu, tapi rasa excited as it is a beginning of a new year, to turn over a new leaf. We all need it actually. Satu 'pembukaan' untuk melupakan perkara-perkara yang lepas. To start new, start fresh. Bukan la nak tinggalkan semua and mulakan balik everything dari awal, but at least kita boleh flashback benda-benda lepas. Sama ada yang baik atau yang buruk. Then we could decide how to move with our life. Things that we would like to stay with us, and yes, also things that we decided to leave or forget. 10 years from now, of course we didnt want to look back and realized that we still be in the same position that we left right? 


So i decided to list things that i wish would happen to me in 2010. Lotsssss of it actually. But i cant list all. Have to reserve few things to myself. Till it really happened, than only i can reveal.


1. House hunting
So when i said i decided to buy house please aware that i'm talking about forking out my own money ye. No certainty in this plan yet, if not possible in 2010 still can postpone it to the year after.


2. Trip to europe
This plan is already 80% confirm actually as i already got the air ticket with me! I sleep on it ok, hahaha! Takdelah, just kidding! Anyway, hope everything will runs smoothly according to our plan.


3. Large amount of saving
I have the idea of the sum but lets just keep it to myself ok? This just means that i must work harder. And plan smart. Fuhh korporat sungguh. Save more spend less ok? And please remember, actions speak louder that words *tetiba*


4. My own business 
Running a family business is just as great as doing your own business. I know.
But i always wanted to prove something out of myself. Kecil-kecil pun takpe. Online business dulu ke.


Tiba-tiba rasa kenapa semua benda yang ada dalam list kat atas semua cuma berkaitan dengan kerja, harta benda dan duit sahaja ye. Untuk diri sendiri? Oklah, as for myself, saya cuma harap boleh lebih memperbaiki diri. Jadi Muslimah yang baik, anak yang solehah, kakak yang boleh dijadikan contoh dan teman yang setia dan memahami. Life is a learning process. And along the process, i made mistakes. We all did. InsyaAllah for 2010 akan cuba memperbaiki apa-apa yang boleh diperbaiki.