Sunday, December 13, 2009

sedikit updates..





Hi everyone. Macam lama tak update.Busy kerja. Macam banyak sungguh pulak keje skang nih. After work balik rumah sangat penat (tapi still kena maintain game facebook, still ok). Hilang mood nak update blog. Petang tadi dah siap-siap nak pegi jumpa dentist ingatkan ortho review appointment to hari ni tapi rupa-rupanya minggu depan. Haha, nasib baik i make a call first confirmkan. Pastu ingatkan nak kuar pegi Jusco ada barang sikit nak beli, then nak pegi secret recipe craving for cakes tapi last2 semua plan tak jadi pasal..err...tiba2 rasa macam nak duk umah je pulak. Malam ni kena tidur awal, esok precisely at 11am i have to be in ****, sabak bernam. Ada appointment kat sana and well, have to drive from JB. JB-sabak bernam ada dalam 6,7 jam kan? Ok bangun la pukul 3 pagi siap-siap gerak..huargghhhhh...Nasib baik one day trip jer..


Eh, ada lagi satu benda nak share. I just bought a digital camera last friday at pc fair jb. Olympus stylus 550wp.


 


It's a waterproof digicam. Bole amik gambar dalam air up to 10m. Menarik kan?   Available in 3 colours which is white, black and blue. Mine is blue. And best thing is the price is really really affordable. It just cost me rm599 (offer price). Ok lah as i just nak digicam yang biasa biasa aje. Dad already owned a DSLR anyway. 




Ok lah, till then.


Camwhore adalah satu hobi, kannn?

2 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

omey gigihnyeee drv frm jb -sbk bernam-jb
tu my kampung tu

amiza said...

bestnyer digi cam tu..nak jugak!!!