Sunday, December 20, 2009

Sabtu yang padat

Bukan sabtu je padat sebenarnya. Tiap-tiap hari dalam minggu ni pun. Since isnin kena pegi naik kl then balik jb then rabu kena naik kl lagi sampai khamis. Luckily friday public holiday so dapat la relax sikit. And the only time yang ada nak pegi beli wedding present. Anyway yesterday (sabtu) walaupun kena kerja (full day ok sampai kul 6 bukan half day) tapi sempat jugak meluangkan masa nak pegi wedding ederq dan ariff. Supposed i pegi yang kat kl side ederq baru betul tapi pasal hujung tahun kan busy straight every saturday kena kerja so i asked her permission untuk pegi side ariff in JB. Area uda tu pun dekat-dekat je ngan umah. Sorry also pasal tak dapat nak bawak pasangan (kad tu sebut omey dan pasangan hehe) instead i bring along my brother. Pasangan i..errrr....jauh la...eheheh...


So we arrived kat dewan tu around 3 something. Had our meal first. Foods quite delicious, pelamin cantik and pengantin of course la kan. Ederq looks so stunning. We didnt stay long as i have to get back to work. I siap bawak spare baju dalam kete nak tukar balik after pegi wedding. ehehe. The only spoil  thing was my camera. It didnt wrk properly. Before tu ok je tapi time test kat meja makan tiba-tiba setting lari so every outcome pics yang i capture jadi over sensitive and blur.  Tak cantik lah. Benci betul tau. I cuba-cuba jugak adjust masa makan but since we're running out of time so terpaksa redha. Apa ada jelah ye. 





before gerak. pls, pls, just ignore my messy room ok?






cubaan me make up kan diri dalam masa 30 minit 
yang tak berjaya pasal nak cepatttt





so here we go. masa ni cam tak buat hal lagi.







the only pic yang with pengantin yang ok sket. 
lain sume blur



Then after abis keje around 6 something terus balik siap-siap pegi jumpa dentist. Time to change the braces rubber. This time by mistake i choose bright green colour (or was it blue actually?) sumpah hodoh gila rasa macam tak sabar tukar colour lain next month. And for the time being, its better for me tak payah bukak mulut luas kalau bercakap or senyum. Will update more on it later lah. Kalau ada masa ok. Kalau. 

3 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

pelamin dia very the gah yeeee..
i like

Perfume Rack said...

ala...
kalo tak musti dpt jumpa ko kat putrajaya... =) takpe nanti yg kat melaka dtg okehh??? hehehhehe


aNoi!

ederq said...

omey, tq for comingg hepi sgttt dpt jumpa kau after so longgggggggg hugsss. and we both like ur pressie!