Wednesday, December 2, 2009

Irony




"Kenapa la kulit aku gelap sangat nampak itam betul"
(yang cakap tu sebenarnya putih melepak gebu lagi lagi)


"Ala takde duitla bulan ni gaji aku sikit je tinggal ada berape je ni camne nak shopping"
(yang cakap tu anak orang kaya, gaji beribu, handbag gucci,handphone blackberry)


"Kenapa la rasa macam gemuk sangat ni takut laa"
(yang cakap tu kurus sekeping berat cuma 40kg)



"Ala aku ni kan tak cantek, hodoh, buruk gile, sape la yang nak kann"
(yang cakap tu memang girl yang paling banyak laki nak ngurat dia kat office)




Pick the MOST ANNOYING :)




p/s: Sometimes people (me included) say something they didnt truly mean kan?

5 comments:

mariam said...

haha..
macam semua pon annoying..
tapi yang balik menyakitkan hati adalah...

"Ala takde duitla bulan ni gaji aku sikit je tinggal ada berape je ni camne nak shopping"
(yang cakap tu anak orang kaya, gaji beribu, handbag gucci,handphone blackberry)

aRi sHu said...

hahaha..betul la..

i pick yg first..tapi xleh slh kan gak..mgkin color blind kot..haha..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

hahaha..
sungguh annoyying..
tapi semua betul..

hihi..

Ms. Omey said...

all are damn annoying to me. tp memang biasa dengar pun..hehe..

Aida The Pink Goddess said...

compliment fisherman tu, eksyen je humble tp foshing 4 compliment.hehe