Saturday, November 7, 2009

stress

mulakan entry dengan gambar pompuan moody. sesuai ah tu.

  • wayar usb henpon e71 i macam biskut jap ada jap takde. i swear bru smlm i nampak ada atas meja ari ni carik dah takde. probably my maid kemas tapi biasanya dia tak usik barang2 camtu. dah la e71 ni usb cabelnya lain sket.

  • suddenly kipas bilik i tak function dah. seriously i have no idea how could that happen. tiba2 je tau. dah few nites i terpaksa on air cond tapi tak suka coz at midnite after i akan sejuk bangat. and i havent told the parents yet. huhu.

  • esok kena antar my parents ke airport untuk pegi Jakarta bookfair. Last week i checked the ticket price it cost me only 200++!!! but its a very unfortunate time for me to go as i'm quite packed now. Plus i cant join my dad in case ada ape2 hal i terpaksa cover kat sini. hujung tahun kan. busy itulah inilah. Jakarta organize 3 book fairs annually. This year i dapat pegi 2 previous book fairs which is in March and July. i miss the bakso kat area wahid hasyim. never miss it everytime i visit Jakarta. sooo yummmmyyyy.

  • i dapat panggilan dari ambank kena pegi opis dia untuk uruskan polisi insuran yang i amik. eloo u tell me bila i akan ada masa nak pegi tuuu??

  • have you ever considered yourself as a bitch? coz i am now. for no obvious reason. but it amazes me when i start to act like one. hoho. people, pls bear with me. i sedang mengalami satu proses yang dinamakan peyesuaian hidup baru (adapting to a new life). wtf.

at the bright side: I'm seriously considering to buy this:



ye. blackberry. since i nak tukar my maxis number to celcom so senang i nak register celcom broadband bila2 nanti i ingat nak amik pakej celcom bb ni. ade kann?? yang boleh dapat harga bb ni murah sikit dari market price. iphone 3g i tak minat. bb i like it so much :) . ok hopefully bole beli nanti *berharap sepenuh hati

2 comments:

Anonymous said...

hehehhehe..paham..paham. org bz mmg camtu. n for th pakej celcom bb tu.. hamk! jgn x hamik! tatak kiki

Ms. Omey said...

hehe..nasib baik u paham..nanti kalu ada masa kita borak2 lagi ye..