Monday, November 16, 2009

Nak Pindah



I'm thinking of changing my blog URL. Nak buat rumah baru boleh tak.Macam bosan la kat sini. Hehe. Motif? But i'm seriously wanna do it. Soon. Either i nak export my whole blog ni ke rumah baru i or i just start new and fresh somewhere else. Heh melampau kan orang lain bertahun blogging takde nak tukar-tukar. Tapi ni blog i yang punye bukan orang lain kan. And as my main purpose of blogging is just purely for fun writing craps, now i really in the mood of changing to a new house. Lagipun i nak carik nama lain la for my house. Another reason is my follower gadget yang taknak function. Yeah, its not the best way to solve problems but since i ada 2 reason untuk tukar.

Why not kan?





pikir nama baru nih

3 comments:

amiza said...

bukan senang nak pindah2 ni..tapi kalau dah boring apa salahnya kan..let me know the new address k!!

aRi sHu said...

stil dot blogspot ke? or u nak pindah ke wordpres or etc ni?

make sure dah tukar nnt gimme ur link k..

kiva said...

omey comey...aktif rupenye..hehe...