Tuesday, October 6, 2009

Open House Raya 2009 (Gambar)





Finally, tuan punya blog and her brothers


Malas nak upload kat blog satu2.
But anyway, i ada upload banyak kat my fb.

8 comments:

::The Shopaholic Tauke:: said...

meriahnye...add me on your fb...maisarah ibrahim.

aRi sHu said...

wahh da mcm ada kenduri kawen..hehe..rumah u kat mana eh?

Nanak said...

angah mcm dah jadi laki org..hehehee..

Ms. Omey said...

k. mai: ok done

shud: kat area lar**n

nanak: lain eh dari dulu2 zaman debat..ehehehe

amiza said...

meriahnya..kalau kenduri kawin sure lagi meriah!!

Ms. Omey said...

miza, praktis2 wat open house dulu la sebelum knduri kawen..ehehe..

dialicious said...

sungguh meriah n rumah u sgt cantik!hari yg sama saya mkn kambing golek byk sgt kt 2 open house.nsb x makan yg ke 3 aritu..hehe..and i like ur purple baju!

Ms. Omey said...

diah: i sendiri pun makan sikit je kambing tu masa open house. x sempat la nak layan guest lagi. thanks for the compliment :)