Monday, October 5, 2009

Its purple now!

Last nite got appointment ngan doktor gigi. Biasalah monthly check-up untuk buat ortho review. The gorgeous lady doctor said gigi i ada improvement yang baik. Ah entah menda yang improve pun taktau la. Maybe gigi dah gerak kot. Pastu doktor bukak balik rubber band yang warna pink tu nak tukar baru. I choose purple! errr...sakit jugak la masa proses bukak and pasang balik tu. tapi kejap jelah. For this month doktor tu bagi i getah elastik tu untuk pasang sendiri kat gigi atas i tiap2 ari. This to ensure yang gigi yang tak rata kat atas semua turun and sama rata. Kena pasang sendiri tiap2 ari plak tuh. Dah la nak pasang sikit punye susah pasal mulut i kan kecik. wtf. The amount of time nak kena spend buat benda2 macam ni yang malas nih. But anyway, its been 1 month already. Ada lagi, errr... 1 tahun 5 bulan??


So my recent pic with braces:

4 comments:

ederq said...

first time kau amek gmbr nmpk gigi omey! haha! kiyuttt

Nanak said...

say cheese..

::The Shopaholic Tauke:: said...

omey...mai punye gigi pun dah byk perubahan...dah start merata...x sabar nk tggu result seterusnya!!heheh...:-)

Ms. Omey said...

derq: ahaha..*blush*

nanak: cheeeesssssssseeeee

mai: tu la memang tak sabar kan nak tengok progress gigi..wpun bru sebulan jek..ehehh :)