Thursday, October 29, 2009

Do not LIKE your JOB....

.....instead, LOVE your JOB....  



I have few minutes to update before i'm off to office.

Saya masih lagi sibuk. Masih lagi banyak kerja perlu diselesaikan. Just came back from KL yesterday. Ada taklimat e-bidding di Putrajaya. Kerja macam air deras mengalir kat sungai tak reti2 nak berhenti. Terpaksa mengikut arus pasal kalu terlambat dah past due date pengsan kang nak menjawabnya. But no worries, everything's under control just have to put in extra effort and extra working time. Tiring. But i had fun doing all this. Ok maybe ada part tak fun sangat la. But hey i love the challenges. Maybe some people never really excited about work so i thought is there something wrong with me when i'm all excited about my work???? So here's something positive i would like to share about the difference of liking your job and loving every-minute of it.

 



I know its Friday..and everyone probably enthusiastic today...heeeee... p/s: On top of all the workload recently, i'm a happy camper :) reason being? hoho malas ah nak citer.

4 comments:

IntanLal said...

hehehe..when you love your job... it will be amazing things...but what happen when we start to don't like... ????

Kak, stress nyer intan sekarang..adoi.....Anugerah Tunas Harapan Perkhidmatan Awam tue hanya menjadi simbol jer... sijil tue nanti bolehla intan buat alas meja telefon...arghhh...

Aida The Pink Goddess said...

buat braces 3.5 k ek? kat mana? KK? kat swak 4k approx

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

hihi..entry yg best la omey.
lg2 linda nak start keje balik dah ni..
haisshhh ! adekah aku akn menyukai kerja itu..teett.

Ms. Omey said...

Intan: kalu tak suka dah kena carik keje lain kot :)

Aida: nop. i kat JB tu pun i survey banyakkk tempat to look for the cheapest one and nak carik dentist female yang baik.

Linda: heheh...wish u all the bessttt