Thursday, October 15, 2009

उकापन दीपावली


ucapan deepavali khas ditujukan buat mamat sebelah yang bergambar dengan i masa kat new delhi (went there last year)



yeaahhh dan juga kepada si dia



tidak dilupakan juga auntie2 yang i amik gambar diorang ni masa visit gate of India



सलामत बेर्हरी राया एंड तो ठोस व्हो ईंट सेलिब्रेटिंग आईटी, हवे अ नीचे वीकएंड!

===

* pasal deepavali kan so motifnya kena la letak pic masa kat India..huhu..

2 comments:

aRi sHu said...

dear mcm mane u buat tulisan hindu tu? hihi..

Ms. Omey said...

i pakai google translate. mase u create new post kat atas tepi tu ada gambar untuk translate tapi i rasa u kena activate kan kat setting dulu. tapi tatau la nape i punye cuma ada hindi jek.