Tuesday, September 15, 2009

::Tudung CT::








My mum bought this tudung for me.
Been saying that badan kecik macam i sesuai pakai tudung ni (kecikkk kee??).
Black colour..ughh...not that i despise black, but i hope its pink anyway :)
This tudung i believe, inspired from the one yang CT pakai, tapi dah alter bagi tak nampak rambut.
Ok boleh pakai raya dah..
owh have to find the pink colour one..



6 comments:

Nanak said...

tak nak tudung hitam dah?hehee..ingat nak kirim sempena bday ni..kekekee

aRi sHu said...

dear mana u beli tdung ct ni?? jb ni ssh nak jmpa la..bru ni i beli online je..tp nipis sgt..serupa x pakai..:P

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

heee.comel hape..
omey mmg kecik je...
tak gitu dato' OMEY??

weeee

Ms. Omey said...

Ranni: dear, kirim i warna pink bole..hahah..

Shud: try carik kat plaza angsana, bazar kat pasar pandan pun ada tapi tak banyak sangat choice la..

Linda: eheheh..cam tak besh je bunyinyaa..

cik EPAL said...

waa..cam dato' ct ;)

Ms. Omey said...

cik epal: eheheh..yelah tu :)