Wednesday, September 2, 2009

membebel saje-saje


nak hapdet blog.

tapi busy dong.

banyak pulak keje skang dah nak dekat2 raya ni..ihh..

shopping raye belum buat lagi. baju je dah siap.

haruslah kan ada beg baru kasut baru, ngalahkan budak kecik umur 5 thn beraye.

next week appointment ngan orthodontist.

finally, after few weeks of suffering itu ini itu ini da bole pasang full braces.
(ceh macam la dah pas pasang tu tak suffer dah)

the cool part is, nak pilih warna untuk braket braces tu. actually braket tu tiap2 bulan ganti so bole tukar2 warna. tapi 1st time ni nak pakai raya kan. i tak nak campur2 warna. cam nampak hideous jek kalu kat gigi ada merah biru hijau sume. so plan nak pilih pink since baju raya banyak kaler2 pink gitu. nak matchingkan. baju raya match ngan colour braces..haha, how does it sound? cool kan?

:)




6 comments:

Nanak said...

hi sayang..selamat memakai braces ye..

::The Shopaholic Tauke:: said...

hye omey...waaa,pakai braces jugak ke...mai pun baru pakai..baru about 3 months..tapi x pakai yg color2 tu la u...so xleh la nk matching2..u pakai kat mana?

::The Shopaholic Tauke:: said...

btw..kite link blog ye...:)

Ms. Omey said...

Nanak: wish me luck babe..takott..

Shopaholic Tauke: i buat kat jb.ok ke for 3 months u pakai? i baru nak pasang next week. btw, i da link :)

aRi sHu said...

gud luck dear..cant wait to see u put on that braces..hehe..

can i hve ur email?

Ms. Omey said...

Ari shu: i pun tak sabarr..hehe

my email: omey83@gmail.com