Saturday, September 12, 2009

.........................



Kadang-kadang rasa kalau benda tu tak berapa besar so tak payah lah nak diperbesar2 kan sangat kan? If it just trial matters, as long as tidak terlalu menjejaskan kehidupan, kalau hati masih boleh terima, ada banyak lagi kebaikan lain yang boleh dipertimbangkan dan dipikir2 kan. Cuma biasalah, manusia. Mana ada yang PERFECT. Takkan boleh jumpa walau seorang yang tidak punya cacat cela. Termasuk diri sendiri. Tapi biasalah jugak kadang-kadang, hati cepat sangat rasa terusik. Cepat sangat nak kecik hati. Merajuk. Bertengkar. Nak tunggu orang pujuk. Ingat comel sangat la tu. Padahal berlambak lagi kerja nak buat. Bersusun masalah nak kena pikir. Macam2 benda dalam kepala otak. C'mon la. jangan gaduh2 lagi ok. Next time he called, jawab je dengan suara ceria macam takde ape2 eh. Jangan marah2 lagi. Kalau dia dah bosan malas nak layan taknak call lagi??Nasib la..


penat.

3 comments:

Nanak said...

nape ni sayang?

cik EPAL said...

ok..jangan gado2x...x baik tok kesihatan...hee ;)

Ms. Omey said...

nanak: urghh..biasalah..masalah rumahtangga :)

cik epal: gaduh2 manja je..hihi