Thursday, August 13, 2009

TAG



Tag dari
Linda


1 minit yang lalu, ape anda buat?

~Baru sampai umah. Dah abis wat keje. Skang tengah lepak2 jer.

1
hari yang lalu, apa anda buat?


~Semalam, ari Khamis? keje la..

1 jam lagi, apa anda akan buat?

~Baru pukul 11 lebih ni. I out station (KL) tapi keje dah settle. Nak kuar pegi jalan2 tengok sale sorang2.

1 hari lagi, ape anda akan buat?

~Attending a course @ Quality Hotel

1 orang yang terakhir sms kamu?

~My mum

1 orang yang terakhir menelefon kamu?

~Encik Azli :)

1 makanan yang baru dibeli?

~drive thru Mc'D breakfast punyela nak rush nak jumpa orang breakfast dalam kete jer..

1 barang yang baru hilang?

~Entah yek. Kalau ada pun mesti dah lama hilang baru sedar..heheh

1 cerita yang baru ditonton?

~Buletin Utama malam tadi. I rarely watch TV actually. Wayang?? dah berzaman tak pegi..

1 hal yang terakhir digosipkan?

~Takde gossip2..cuma i banyak discuss dengan my dad pasal company, pasal staff..tu jelah..

1 kata yang ingin diluahkan..? 1 jer??

~Rindu :)

1 buku yang sudah dibaca?

~Agatha Christie compilation, i sukeeeee...walaupun dah berulang2 baca..

1 penyakit yang sering datang?

~emmm...takde kot..

1 keinginan?

~1 thing i secretly wish. I nak pegi London & Paris. Before i settle down and getting married. By next year? heheh..InsyaAllah..

8 comments:

amiza said...

hope your wish will come true..aku pon nak gi london lagi..hopefully next year..:)

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

hihihih..
buat pon..
bagus la omey ni..
london?
wah nak ikot..

Nanak said...

i ingat u akan tag i..haha..
sungguh tiada mood nak update..huhu

Nanak said...

syg, u ada ym tak?aku ngan nino nak g indon thn dpn..ko nak join ke?

Ms. Omey said...

Amiza: Thanks babe:) hopefully next year dapat pegi la

Linda: jommmm

Ms. Omey said...

Nanak: ok babe. just do it ok? nak tgk ur anwers. ym: greenapple2729 (masih ingatt? hiks)

miss repunzal said...

hehe..
omey ngan nanak nk g indon?
hehehe..
linda g jan 2010..
jojom..
kita jumpa d sana..
wihuuu ~

Ms. Omey said...

nnti i confirmkan..tapi i biasa pegi bulan 3,7 and 11. coz skali ngan bookfair kat sana.