Tuesday, August 25, 2009

Tag: Puasa


Tukang Tag: Ari Shu

.


5 perkara yang anda suka tentang bulan puasa :
~Tak payah keluar carik makan waktu lunch
~balik keje awal
~bazar Ramadhan

.--
5 perkara yang best masa bulan puasa :
~Buka puase ngan family
~Terawikh ngan family
~1 family kena khatam Quran
.

5 jenis makanan/minuman yang wajib ade masa buka puasa :
~Air masak
~Kuih yang manis2
~Apa2 jenis mee

.
5 perkara yang wajib anda lakukan sebelum berpuasa :
~ganti puasa yang lepas
~Siapkan baju-baju raya (hehe..bukan terlebih excited tapi taknak kelam kabut last minute)
~Adjust jadual malam spare masa untuk terawikh


5 cerita best/xbest puasa anda :
~Waktu kat uni, pagi2 turun kafe nak sahur walaupun jarang sebab malas
~masak ngan kawan2 untuk buka puasa walaupun simple2 yang penting happening!
~penah bukak puasa dalam kapal terbang masa nak pegi buat Umrah pasal tak tahann sangat *malu*

.
5 orang yang tepaksa bocorkan rahsia puasa diorang :
~Miss Linda
~Miss Ederq
~Miss Nur Hasanah
~Miss Sharifah Mariam
~Miss Intan


* Sorry tak jawab complete 5 tak tau nak jawab ape

2 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

meh linda bocorkan rahsia pose :
linda akn berbuka iff..iff..if..abah suh cat umah..
hahaha..
siyes..mmg tak boleh cat umh sure nk bebuka..
last2..abah takkn bg nye cat umh..huhuh..
selamat den

Ms. Omey said...

uhh..cat umah memang penat eh..tak penah buat pulak..tapi bole bayangkan..mesti penat giler tu..