Friday, August 21, 2009

1st of Ramadhan



Selamat Hari Raya Semuaa!! Eh silap.
Raya lama lagi. Puasa sebulan dulu.
Eh apesal letak gambar bazar pulak kat atas tu?? heheh.
Advice from my beloved aunty, sila ingat ye Terawikh cuma ada di bulan Ramadhan sahaja.
Begitu juga dengan bazar ramadhan..hikss..

Selamat berpuasa semua!
Hari ni saya akan naik KL untuk berbuka puasa 1 family di sini
(semata-mata tu)

11 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

meh jumpa linda meh..hihih

IntanLal said...

ahaks........baru jam 11.07 minit kak. intan tengok pic bazar ramadhan nie terus intan lapar. adeiiiiiii.

Nanak said...

selamat bpuasa ye bebeh..

ederq said...

selamat berpuasa omey dear!

Ms. Omey said...

Linda: memang nak sangatt jumpe u..

Intan: sabo intan sabo..

Nanak & Ederq: Thanks girls! :)

:: || Mrs. Izwan || :: said...

waaaaa naik kl semata² nak buka pose je? hehehe semangat semangat! selamat berpuasa anyway.. ;)

miss b said...

omey, seri pacific ok? hajat hati nak buka posa ngn soulmate kt tpt special neh.. nak survey2 yg plg best la konon..

uKnoWho said...

Jauh ko berpuka posa ye omey..hehe

slamat bepuasa!

Ms. Omey said...

Miss B: pada i ok jek..tapi kl melambak la tempat boleh carik kann..memang kena bwk soulmate pegi tempat special :)

Sirnah: nak complete kan 1 family..tu kena gi sana..u too!

miss b said...

omey, melambak memang la, tapi melambung ($$$) lagi banyak! hikhik!

Ms. Omey said...

Mrs Izwan: thanks babe

Miss B: memangg punn..tu yang kalu i pegi buffet kompem mkn selagi boleh biar berbaloi..tapi banyak mana la boleh makan pon kann..