Thursday, July 30, 2009

SERIUS BENGANG




Hey TAYAR, takde hari lain ke kalau nak buat hal pun??? Ngam2 la esok i nak pegi jalan jauh tayar nak pancit la, pecah la. Terpaksa ganti spare tyre kuning nih. Mintak tolong staf pegi workshop tengokkan tapi hari pun dah petang bangat. Mr. pomen cakap kena ganti terus dua2 tayar belakang. My dad cakap esok je lah. Haisshhh..menguji kesabaran betul la..

10 comments:

Nanak said...

tukar tayar kuning tu?menarik juga...hehee..
oh, aku tak dpt bayangkan kalau otw ke kudat, lepas tu tayar pancit..kena pula ngam2 di tpt yg takde line..uwaaaa...pengsan la.

IxoR@ said...

salam perkenalan...

sy follow kamu, follow sy...? okey kan....

:D

IxoR@ said...

itu sebahagian dari dugaan...bersabarlah.

:D

Ms. Omey said...

Nanak: tulah SAA 6192E tu x penah buat hal kan! :)

Ixora: Hye! Thank singgah. ok, no probs :)

miss b said...

hi babe, thanx 4link'g..

ederq said...

alolo ciannya omey!

Abrahyn said...

omey,
sabar ek...dugaan tu
btw,thanks ye sbb sudi singgah blog akak...:D

Ms. Omey said...

b: no probs babe :)

derq: tulah cian kan..ape nak buat

Abrahyn: Thanks kak! :)

unwanted said...

wah..
kuning tu..
x pe, lagi menarik perhatian..:)

Ms. Omey said...

unwanted: kuning & merah memang combination warna untuk attract attention :)