Wednesday, July 15, 2009

OMG!



For those yang below 18 please la jangan baca entry nih!



Pics taken from: http://blogartis.blogspot.com


ok, feast your eyes on these pics of bunga citra lestari and her husband honeymooning:
























She's hot kan? She's freaking hot! Am I wishing that i was her? NO! i mean, given the fact that she's pretty, glam, rich, have super hot body and gorgeous husband but why, why am i not wishing to be like her?



* In deep thinking


..
..
..
..
..



Ok lah, lets just put it this way.


I rasa semua orang nak jadi cantik, nak jadi jutawan kaya raya, ada husband yang hensem giler. Extra, kalau glamour dan dikenali ramai. Tapi penting sangatkah semua itu sampai kita mengabaikan benda-benda selainnya? I just hope, kalaupun suami i nanti tidak lah sekacak Ashraf Sinclair since i pun tak hot macam bunga, sekurang2nya dia betul-betul boleh bimbing i dengan baik. Tapi tak tau la kalau esok2 mr. husband pulak tiba2 yang suruh i pakai bikini lepak tepi pantai. Heh. Biarlah tanpa lifestyle yang bermewah-mewah, yang penting tujuan hidup i tak jauh tersasar dari arah yang sebenar. Tapi yelah, masing-masing ada pemikiran dan cara hidup sendiri. Terpulanglah.


btw bunga, really nice body u got! *jelesss

7 comments:

Nanak said...

se7..kenapalah nak tayang sana sini kan?taulah body hot tp biarlah utk tatapan ashraf saja..hehe..hm..hm...donia..donia..

IntanLal said...

biasalah..orang cantik...

Nadia Dzai said...

kenape i bukan begitu? eee ntah2 bile ade body macam tue. i pon terase nk berbikini kat tepian pantai kan! ;p

Ms. Omey said...

Nanak: ashraf relakan :p

Intan: nasib baik cantek.yang tengok pon xsakit mata.

Nadia: haha. thats why i x rasa nak berbiki skrg pasal body x mcm bunga lagi :(

Perfume Rack said...

Huiyoh...

Boleh berdarah hidung di buatnya.. haha..

Kesian Ashraf, org laen yg tak kawen dgn Bunga pon leh dpt tgk apa yg Ashraf tue dapat....

=)

Perfume Rack said...

ala... ni aku lah omey anoi...

kuar perfume blog aku plak.. haihsss

omey said...

anoi: sharing is caring :p xpe anoi promote sales blog skali